Nieuws

HCA Audit

Op 24 december j.l. zijn we door Healt Care Auditing (HCA) weer geauditeerd op ond Kwaliteits Management Systeem en op onze dossiervorming. We hebben deze audit voor de derde gehaald. Dat betekent dat we blijven voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de Zorgverzekeraars. Een prestatie waar we trots op zijn

 

'Bewegen verkleint kans op hartziekten'

Vrouwen op middelbare leeftijd die een paar keer per week lichamelijk actief zijn hebben een kleinere kans op hartziekten, een beroerte en bloedproppen dan inactieve vrouwen.

Lees de rest van dit artikel>>

Bron: gezondheidsnet.nl
Publicatiedatum: 17-02-2015

 

“Sporters skippen sporten in december”

In de drukke feestmaand december hebben we minder tijd ingeruimd om minimaal één keer per week te gaan sporten. Waar in november nog 61 procent van de Nederlanders minimaal op één dag in de week sportte, was dat in december 54 procent.

Lees de rest van dit artikel>>

Bron: sport.nl
Publicatiedatum: 11-2-2015

 

“Zelfs klein stukje hardlopen érg gezond”

Een blokje om of een marathon lopen: het is allemaal goed voor je gezondheid. Maar nu blijkt dat 'langzaam' bewegen de kans op een hartaanval met maar liefst 45 procent vermindert! Genoeg reden om dus lekker rustig aan te doen tijdens je wekelijkse rondje rennen, toch?

Lees de rest van dit artikel>>

Bron: telegraaf.nl
Publicatiedatum: 6-2-2015

 

“Later opstaan leidt tot betere sportprestaties in de avond”

Stel je rondje hardlopen op de vroege ochtend uit en draai jezelf nog een keer om in bed. Uit een onderzoek van de universiteit van Birmingham blijkt dat de ochtend niet het beste tijdstip is voor sportieve lichaamsbeweging.

Lees de rest van dit artikel>>

Bron: ad.nl
Publicatiedatum: 30-1-2015

 
We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.